, ,

SECRETOS PARA MEDITAR de Philippa Faulks

Terapias Naturales en Vilafranca del Penedes Faros Espai Quantic

El proper mes d’octubre comencem de nou la temporada d’Espai Meditació. Una trobada mensual per a totes les persones que han rebut teràpia a Faros Espai Quàntic , és oberta, amb les places limitades perqué l’espai és reduït i gratuïta. El principal objectiu és incorporar la meditació a la nostra activitat diària i gaudir-ne dels beneficis. Una de les eines que utilitzem com instroducció , és l’extracte d’aquest petit llibret que recull de forma molt senzilla els aspectes bàsics per meditar.Està escrit per Philipa Faulks , aromaterapèuta i massatgista.

En aquest llibret de petit format i molt ben editat trobem quins són els orígens de la meditació, Qué s’enten per meditació i quins són els seus beneficis, quan hem de meditar i quantes vegades, on és preferible meditar i explica terminologia usual com és la relaxació, les diferents postures, els mudres i els mantres. La darrera pàgina de la publicació és molt important ja que descriu qué podem experimentar quan comencem a meditar.

Ja som a les portes de la nova temporada , així que per als fArs de llum que no podeu assistir a les trobades us recomanem aquest “llibre joia” per introduir aquest espai de meditació a les nostres vides; això ens aportarà serenor i harmonia.

Bona lectura i bona pràctica!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *