,

SANANT EL FUTUR

UN PAS ENDAVANT EN LA TERÀPIA N.A.U.

Gràcies als amics de la teràpia N.A.U. per ser part del desenvolupament de la medicina Eidosomàtica cap a la teràpia N.A.U. I gràcies per compartir-me, després de cada sessió, els beneficis emocionals i millores o sanacions físiques que,  com sabeu,  no podrien ser possibles sense la vostra voluntat de millorar.

L’amor que generen “els invisibles” mitjançant la meva persona cap al client,  és l’essència.

Doncs bé, aquest mes de gener, mentre estava fent una sessió a una persona, vaig canalitzar un “bloc nou d’informació”, a aplicar a les sessions d’esborrament de memòries d’altres vides, com una millora i amplificació de la tècnica que us explico a continuació.

A l’imaginari de la literatura i el cinema hem integrat que en un mateix lloc, com per exemple, just  on et trobes; pot continuar succeint allò que passava en el passat i en el futur, amb aventures on es desdoblen diferents línies de temps.

És un concepte abstracte, així que a la nostra ment habituada a desenvolupaments lineals li pot resultar confús. Tanmateix, la física quàntica ha explicat com  passat, present i futur estan passant simultàniament.

Són moltes les pràctiques ancestrals i disciplines de meditació i fins i tot teràpies, que dirigeixen l’observador (a la consciència de la persona), cap a diferents punts d’una existència passada i futura per corregir-ne el present. És possible que tu mateix ho hagis experimentat i gaudit en alguna sessió de meditació guiada per nosaltres.

Doncs ara he après a esborrar les memòries de patiment també del futur!

Potser és una informació que estava fa temps o, és possible també,  que en aquest no-temps (aquest Ara),  uns i  altres terapeutes estiguem sent “dirigits pels invisibles” a incorporar aquest recurs.

Si des del gener heu estat venint a les sessions, és molt possible que us hagi informat i hagueu estat de les primeres persones a rebre el benefici d’aquesta sessió.

Si no és el teu cas, però ja vas fer en algun moment l’esborrament de memòries de patiment de vides passades, ja pots reservar la teva cita per a la sessió d’eliminació de patiments futurs.

Com saps, sempre marxaràs amb una prolongada sensació de pau.

Benvingut al teu millor present!  Ignasi.- naturòpata i sanador.

 *****

Per a les persones que encara no us heu beneficiat d’aquesta tècnica de sanació us informo

Calen 5 fases (cada fase poden ser una o en algunes circumstàncies 2 sessions), i s’ha de preveure de programar les quatre primeres consecutivament,  una sessió per setmana.

1.- Consulta d’Orientació Terapèutica (no és necessària si ja t’has visitat en alguna ocasió a FAROS)

2.- Primera fase: neteja del teu cos energètic complet (gairebé tot@s arribeu molt bruts!) Recorda que tota malaltia primer neix a la part energètica abans que a la física.

3.- Segona fase: esborrat de totes les memòries del passat (tenim centenars o fins i tot milers).

4.- Tercera fase: esborrat de la M1 (memòria u), que és una primera memòria molt forta que ens ha ocasionat una manera de patir i morir moltes vegades de manera semblant a les següents vides.

5.- Quarta fase: esborrat de la M1F (memòria u futura). I simultàniament queden esborrades les memòries que poguessin anar havent-hi des d’aquest futur fins al teu moment present.

6.- Cinquena fase: aquesta sessió principalment és un repàs de tot el que hem anat fent.

Un cop completades aquestes sessions i si venies amb alguna patologia que ha millorat però  que ,entenem mútuament,  es pot avançar  i millorar encara més,  t’explicaré les sessions intensives amb la tècnica 3×3.

Ens veiem aviat si tu desitges!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *