LA DIETA ESPIRITUAL de Francesc Miralles (Editorial Columna)

La dieta espiritual és un llibre pràctic del que li podem treure el suc en diferents formes:

  1. Com a camí d’autoconeixement, identificant-te en la temètica de cada capítol, o identificant persones que comparteixen la vida amb tu ; aclarint dubtes.
  2. Pou de ciencia: Miralles cita un tou d’escriptors, pensadors, filosofs, terapeutes . Et permet , si tens més interés i curiositat, anar estirant del fil, i aprendre molt més sobre conceptes que ens preocupen .
  3. Curs pràctic: al final de cada capítol tenim exercicis per experimentar d’una forma pràctica solucions per a hàbits que no acabem de deixar mai; perqué una cosa són els conceptes i la teoría i una altra molt diferent la pràctica i l’experimentació.

Miralles ho enfoca com a una dieta de 24 setmanes, vist així , sí que és com un entrenament, on de forma optimista marca 24 setmanes per treballar assumptes com:

La por, la ira, l’odi, la impaciencia, el perfeccionisme, l’enveja, comparar-se, preocupar-se, l’estrés…fins a un total de 24 , treballar-ne un cada semana.

És un llibre que permet vàries lectures, i que de fet  segons la meva opinió , necessita de vàries lectures, per anar integrant i identificant els diferents conceptes i treballar-los.

Si algú ho ha pogut fer en aquestes 24 setmanes que aixequi la mà…però és un llibre interessantíssim , que va al moll de l’òs de temes que no ens permeten viure en pau i que ens resten molta energia.

És un llibre terapeutic al 100% com quasi tots els de Francesc Miralles, company en altres aventures literàries d’Âlex Rovira.

Llibre joia per tenir molt a mà si ens volem treballar , comprendre’ns, identificar el que ens fa infeliços i treballar-ho un@ mateix@.

Ho he passat bomba llegint-lo i com a terapeuta és molt útil.

Que el disfruteu!!  Si l’heu llegit, qué us ha semblat? 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *