,

Faros Espai Quàntic: serenitat, pau, energia i salut

//ENTREVISTA Parlem amb Marga Esteban, terapeuta a FAROS

Com va començar Faros?

Faros Espai Quàntic va néixer a Vilafranca al juliol de 2012 fruit d’una experiència personal de transformació dels seus creadors i  amb l’objectiu de compartir i aportarconeixement i tècniques per aconseguir el Benestar Integral.

Com faig per venir a Faros?

El primer a fer és demanar una “Consulta d’Orientació Terapèutica”. És en aquesta sessió d’una hora on estudiem tota la informació de la persona a nivell de salut, d’hàbits, estat emocional, i juntament amb ella o ell acordarem la metodologia i teràpies a seguir. Amb la paraula començarem el camí cap el equilibri.

I desprès?

Les teràpies són molt variades però el més important a continuació és el Test de Bloquejos KEYMAC que ens dibuixarà el mapa dels bloquejos emocionals i el seu origen. Iseràel full de la ruta a seguir.

Quin objectiu tindrem?

A Faros volem que la persona experimenti feliçment el desbloqueig i aprengui a connectar amb la seva essència. És un treball cap a l’interior ja que només dins nostre retrobarem la plenitud.

Ho passaré malament venint a Faros?

[Riu] No! Es un temps per a tu i gaudir relaxant-te e integrant mica amb mica tot un paradigma que, segons diuen els nostres ex clients,els hi ha donat molta força, serenitat i sobre tot pau a les seves vides. I tu? Vols expandir la teva pau?

Doncs ben segur que també m’aniria bé!

Quan no fluïm amb la vida i els canvis que puguin sorgir-nos, l’energia s’estanca. Vivim tan atropellats pel temps i  sense dedicar-nos ni uns minuts a la quietud,quel’estrès és converteix en el protagonista de la nostra vida. Quan hem patit una pèrdua física o material, o hem viscut un disgust o conflicte,el nostre cos ho guarda sovint en forma d’inflamacions, però seran circumstàncies que es poden revertir i les treballarem amb tu a Faros Espai Quàntic de forma holística i integral.

Holística?

Cal treballar l’esser humà com un tot interrelacionat físic, emocional i energètic. En cert sentit, les malalties apareixen perquè la vida ens ha d’ensenyar quelcom que nosaltres conscientment no volem veure.

I si ja em trobo i em sento bé?

Potser mai acabem de coneixens a nosaltres mateixos. Llavors, és aconsellable mantenir una higiene física-emocional per consolidar i saber expandir els nostres bons sentiments; la nostre bona “vibra” que diuen a Sud-Amèrica. Doncs això es essencial per sostenir el propi equilibri i tambébeneficiar les persones que ens envoltant.

Quines expectatives puc tenir seguint aquest camí?

Les persones després de seguir el circuit personalitzat de teràpies i massatges desbloquejants han  augmentat la seva energia, millorat la salut i recuperat l’alegria i el to vital. Desprès hi ha qui  decideix seguir  venint de forma regular com un manteniment, a rebre  la teràpia que creuen que els hi cal segons com es troben. O qui vol seguir els mòduls de caire científic-espiritual “Aprenent”, i que els podeu trobar a la web , com per exemple: “Aprenent a Meditar i Visualitzar”, “Aprenent auto-activació de Chakras” entre d’altres.

Hi ha alguna teràpia singular?

Doncs totes  [riu]. Però sí puc remarcar que l’Ignasi, com a sanador i deixeble del Dr. Pere Subirana, creador de la medicina eidosomàtica, ha desenvolupat la teràpia N.A.U., que amb paràmetres d’epigenètica i xamanisme ancestral, està tenint tants bons resultats que s’acosten a Faros pacients inclús de fora del país.

On puc trobar més informació també per compartir-la?

A la web www.farosespaiquantic.com hi podeu trobar tot el detall i la info, així com el preu, la durada, etcètera. Sempre podeu venir a Faros a demanar informació o a visitar el centre, però cal fer-ho reservant la cita via WhatsApp 665 901 601, si us plau.

També les persones que són o han estat clients de Faros Espai Quàntic, tenen accés a Espai Meditació, una sessió mensual de Meditació Guiada i gratuïta oberta  per introduir i incorporar la meditació a la nostra activitat diària. Si ens acompanyeu a les xarxes deFaceBook, Instagram i YouTube, estareu al dia de les novetats, activitats i recomanacions de vida.

Doncs salut!

Sí! I molta pau i alegria!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.