, ,

JO VULL PER A MI, UN METGE COM ELS D’ABANS…

Segons la medicina eidosòmatica, pot passar en determinades persones que a causa del seu alt nivell de toxines, a partir de la segona o tercera sessió, els efectes benefactors no es consolidin.

L´eidosomàtica no parla d’obesitat pel que fa a toxicitat, ja que aquest factor no ho assenyala, excepte per la seva relació recurrent amb vides passades.

Qualsevol complexió corporal pot estar afectada per la descompensació de minerals, desequilibrant els petits impulsos elèctrics a les cèl·lules i, per tant, al reg sanguini i altres fluids corporals; saturant els òrgans de toxines.

L’èxit de qualsevol tractament i la recuperació de la salut sovint depèn de si la persona està disposada a desintoxicar-se començant per petits canvis.

Fins i tot a moltes clíniques a tot el món, comencen amb una neteja a fons del metabolisme del client; de sucre i farines refinades, carn i altres aliments carregats de substàncies químiques, metalls pesants, parasits, etc.

És recomanable assessorar-se professionalment per dur a terme i assolir una detoxificació, correcció del Ph àcid i hidratació adequada.

Ja coneixem allò que “som el que mengem” (com a part física) i allò de “no et posis pedres al fetge” (aquí com a part emocional).

És a dir, com a exemple, si veiem un fetge carregat de verins, aquest tindrà una freqüència baixa i guardarà una relació amb una determinada gamma d’emocions també baixes.

Per això es determina que hi ha una addicció hormonal que estan afectant el cos i la ment.

La teràpia N.A.U (més activament després del protocol d’esborrament de memòries de patiment de vides passades) pretén pujar la vibració de l’energia de la persona que activarà la correcta i autònoma homeòstasis.

I això s’experimenta en la majoria de casos amb un sentiment perdurable de pau i benestar.

No obstant això, de vegades passa que si el client, no pren part activa en canviar certs habits, la sanació no perdura en el temps. És de gran ajuda l’analisis del desajustos metabolics amb el sistema computeritzat de Quantum Analyzeer.

Si tinguéssim un peix malalt en una peixera, després de donar-li el remei, canviaríem immediatament l’aigua perquè no tornés a emmalaltir.

Per tant, la persona tractada ha de motivar-se a canviar el seu “terreny”, ja que si continua fent les mateixes coses que van afectar el seu organisme, és molt probable que torni a les seves malalties.

Recordem que antigament el metge recomanava una estada en un balneari a fer un canvi d’aires, una cura de repòs o a prendre les aigües per recuperar l’energia i la salut plena. I funcionava!

La terapia N.A.U. en el seu desenvolupament de sanació, recupera l’essència de la naturopatia holística per caminar plegats.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.