, , ,

ESPAI MEDITACIÓ – ESPACIO MEDITACIÓN-

Aquesta temporada a FAROS hem obert ESPAI MEDITACIÓ, una activitat que consisteix en una trobada mensual, oberta i gratuïta per meditar; destinada als usuaris de les nostres teràpies i consultes, on també poden convidar a amics i familiars.

Són trobades en “petit comité”  – l’espai és reduït- on l’objectiu principal és el d’integrar, incorporar, la meditació com a pràctica diària.

Estan adreçades a persones que tenen curiositat per la meditació i que la volen experimentar des de l’essència de la pràctica i des de la comprensió més profunda convertir-la en part de la seva vida i rutina.

Aquesta temporada hem realitzat diferents tipus de meditació i pretenem que cada trobada sigui diferent, , visualitzant, projectant, connectant, decretant, entre d’altres.

La temporada la vam acabar amb una meditació a  la platja a les 07.00h del matí de la que guardem un record molt especial.

Recomanem dos llibres per als amants de la meditació, són dos llibres molt senzills de llegir i amb molta saviesa compactada:

Meditación, cómo dejar atrás las tensiones y el estrés y alzanzar la paz interior de Brian Weiss  Un resum dels beneficis que ens aporta la pràctica de la meditació i exemples i testimonis reals, i al final hi ha una meditació molt bonica i guaridora.

Biografia del Silenci de Pablo d’Ors. Assaig sobre l’experiència de l’autor en iniciar-se a la meditació. Llibre que ens  va descubrir l’Odina Santacreu, que és un pou de saviesa. Gràcies , Odina!

Als fArs que venen a Espai Meditació els donem un petit resum d’un altre llibre titulat Secretos para Meditar . Técnicas para alcanzar la armonía de Philippa Faulks.  És un compendi de termes, història, tècniques per a meditar molt útil i aclaridor.

Així que si esteu interessats en començar a meditar aquestes lectures són ideals ara a l’estiu per iniciar aquest camí que només aporta beneficis i auto coneixement que és LA MEDITACIÓ.

Iniciarem  Espai Meditació a l’octubre , com sempre, una trobada mensual oberta i gratuïta, només per als fArs de llum, ja rebreu un mail. Les meditacions les guiarà la Marga tot i que Ignasi també en guiarà algunes.

Gràcies a tots els fArs que vàreu participar i us esperem la propera temporada.

Odina i Roger el dia de la meditació a la platja

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *