, , ,

DIETA Y MEDITACIÓN de Madonna Gauding

Cada cop que llegeixo un llibre m’agrada fer-ne una petita “ressenya” per si us pot ajudar i inspirar en el tema que tracta. De vegades el ritme de vida , les activitats, no em deixen prou temps tot i que darrerament he estat llegint bastant, a veure si intento posar-me al dia.

Però aquest llibre que us proposo és molt important si us plantegeu recuperar una bona relació amb el menjar, si heu decidit mirar endins i averiguar perqué de vegades mengem compulsivament , fins i tot quan no tenim gana, i aixó amb el temps està provocant augment de pes, sensacions de fatiga, abatiment, poca energia, entre d’altres.

Aquest llibre el vaig comprar a Montserrat, un dels cops que vam pujar per meditar, visitar la Basilica, i caminar per aquells entorns tan màgics. Però el teniu a La Casa del Libro i a Amazon.  És ben cert això que els llibres ens troben a nosaltres perqué em va cridar l’atenció des d’un principi: Dieta y Meditación. Aprender a comer de forma consciente de l’autora Madonna Gauding.

És una obra curta de 158 pàgines de fàcil lectura i molt pràctica, que inclou exercicis i reflexions que ens ajudaràn a esbrinar quina relació tenim amb el menjar i les emocions que moltes vegades intentem tapar amb una bossa de patates de xurrero, o amb una bona tarrina de gelat.

L’autora ens dona diferents recomanacions que és molt bo que tinguem en compte i que per suposat necessiten de la nostra implicació: exercicis de meditació, escriure un diari durant un temps, auto observació…

Amb els anys d’experiència amb les dietes, sé que el procés per arribar a sentir-te a gust amb el teu pes i menjar de forma saludable requereix d’una TRANSFORMACIÓ. Entendre que a través de l’alimentació podem millorar la nostra salut a tots nivells i que actualment la indústria alimentària, els medis i les xarxes no ens són favorables perqué ens aboquen a menjar aliments massa processats que cada cop ens resulten més addictius. Prendre consciència d’això provoca aquesta transformació.

No vivim a casa, vivim al nostre cos, i si volem canviar-lo hem de canviar la nostra forma de pensar  per consumir aliments naturals, bàsics, i de bona qualitat, en quantitats justes i necessàries per al nostre cos.

En la teràpia Reeeducació Dietètica treballem aquests paràmetres i connectem amb el nostre cos, les nostres rutines, les nostres emocions, i treballem aquesta TRANSFORMACIÓ que canviarà els nostres hàbits per sempre i enfortirà la nostra salut .

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *